Lebestiaire

De beste kwaliteit kartonnen dozen van België

Dankzij Dozenhal hebben wij de beste kartonnen dozen kunnen krijgen voor een goede prijs. Ik werk al voor een langere tijd voor mijn eigen bedrijf waar ik sieraden en accessoire verkoop voor een relatief lagere prijs. Terwijl ze lijken alsof ze gemaakt zijn door designers. Maar daarvoor moet ik veel van mijn bestellingen op sturen in verschillende soorten dozen. En daarnaast verkoop ik ook shirt die ook weer in aparte dozen moeten. In het begin had ik een goede deal met iemand, maar die heb ik helaas niet meer, dus ben ik op zoek naar een ander bedrijf voor mijn kartonnen dozen. 

Een mega voorraad aan kartonnen dozen

Ik had nog nooit gehoord van Dozenhal, totdat een goede vriend van mij erover begon dat de kartonnen dozen van Dozenhal erg fijn waren. Zij heeft een eigen bedrijf waar ze bepaalde kartonnen dozen voor nodig had en bij Dozenhal heeft ze makkelijk en snel haar dozen kunnen regelen. Dus ben ik ook maar op de website gaan kijken. Ze hadden inderdaad een groot assortiment aan dozen en ook verschillende soorten formaten waar ik uit kon kiezen. Ze hadden ook alle formaten die ik nodig had en kon deze makkelijk via de website bestellen.

Meer dan alleen maar dozen

Wat ik ook als extra erbij kon doen was het laten bedrukken van de dozen. Dit kon ik eerst niet en vond het leuk als mijn dozen een beetje de sfeer gaven van mijn webshop. Dus ik had een mooi bestand geleverd met daarin een design die op de verpakking kon komen. Dit heeft mij een beetje meer geld gekocht, maar was het helemaal waard. De dozen waren stevig en ik kon ze goed gebruiken. Ik bestel nu al mijn kartonnen dozen bij Dozenhal. 

Bezoek de website

Heeft u ook dozen nodig en wilt u dit makkelijk online bestellen? Bekijk dan eens de website van Dozenhal voor meer informatie over alle soorten producten en diensten die zij uw bedrijf kunnen aanbieden in België. Daarnaast kunt u via de website gemakkelijk kijken welke formaten zijn hebben en of uw formaat er tussen zit.

Lebestiaire

Hoogwaardige producten zoals zaagsel kopen bij u in de omgeving

Bent u op zoek naar zaagsel en andere verschillende soorten bodembedding bij u in de buurt? De hoogwaardige producten van Gedizo zijn verkrijgbaar in het hele land. U hoeft op deze manier nooit ver te reizen om zaagsel, paardenvoer, kippen lucerne of houtpellets te kopen. Daarnaast zijn de hoogwaardige producten ook te koop in het buitenland. Dus heeft u plannen om te emigreren? Ook op uw boerenbedrijf in het buitenland gebruikt u de vertrouwde producten van Gedizo. Zo krijgen ook uw nieuwe dieren het beste voer, speciaal toegespitst op hun behoeften. Ook zorgt u ervoor dat de dieren op uw boerderij een comfortabel leven leiden, met de kwalitatieve strooisels en milieuvriendelijke brandstoffen voor in uw CV.

 

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Gedizozorgt er mee voor dat alle dieren op uw boerderij een goed leven hebben. Met welke dieren u ook werkt, bij de expert kunt uitgebalanceerde voeding en strooisels zoals zaagsel voor verschillende dieren kopen. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.

 

Kom behalve zaagsel en voeders ook aanverwante producten kopen bij de deskundige

Op uw boerderij draait het natuurlijk niet alleen maar om het voederen van de dieren. Uw dieren moeten ook comfortabel kunnen leven, waarvoor onder andere strooisels zoals zaagsel nodig zijn, die verstandige boeren kopen bij een specialist als Gedizo. Maar daarmee bent u er nog niet. Wist u dat de specialist ook houtpellets te koop heeft, om uw stallen mee te verwarmen? Het gebruik van houtpellets in uw houtgestookte CV is een milieuvriendelijke manier van verwarmen. Deze biobrandstof is namelijk duurzaam, 100% gemaakt vanuit natuurlijk hout en geeft een constante warmte af. Hiermee is het een van de meest stabiele milieuvriendelijke bio brandstoffen die er op de markt te verkrijgen zijn. 

Lebestiaire

Snel koppelingen maken met RVS fittingen met draad

RVS fittingen met draad zijn onmisbaar in situaties waar u een installatie wilt koppelen om een apparaat of kraan aan te sluiten op uw leidingwerk. Technisch Handelsbureau Hellebeuk is uw partner. Met deze fittingen is het eenvoudig om snel koppelingen te maken. Weet u niet welk soort fitting u nodig heeft? Dit is afhankelijk van hoe uw leidingsysteem loopt en hoe veel ruimte hiervoor is. Hellebeuk heeft een volledig gasdraadfittingenpakket op voorraad. Voor iedere toepassing vindt u dus een juiste oplossing. Denk hierbij aan een verscheidenheid aan koppelingen, sokken, aanlasnippels, draadbochten en verloopnippels. Uiteraard vindt u op de site nog veel meer oplossingen!

Krachtige RVS fittingen voor iedere toepassing

Weet u waar de unieke coating van RVS fittingen voor dienen? Zo roesten ze veel minder snel. Ideaal als uw buizensysteem naast gassen, ook regelmatig vloeistoffen transporteert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelwater. Als u uw RVS fittingen goed onderhoudt, gaan deze makkelijk tientallen jaren mee. Een voordeel van het open buizensysteem is dat RVS lasfittingen is dat de deze fittingen een stuk netter ogen dan stalen fittingen. Zo maakt uw bedrijf meteen een goede indruk. De RVS fittingen koopt u eenvoudig en snel bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Ook kunt u hier terecht voor persfittingen, camlockfittingen, draadfittingen en nog veel meer. Alle producten zijn overzichtelijk te vinden in één oogopslag.

Bestel uw RVS fittingen eenvoudig en snel vanuit binnen- en buitenland

Wilt u voor uw bedrijf RVS fittingen bestellen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Deze fittingen zijn uitermate geschikt voor een buizensysteem dat vloeistoffen, zoals koelwater, transporteert. Heeft u een onderneming in het buitenland of maakt u gebruik van buitenlandse vestigingen? Dan bestelt u een RVS verloopstuk, speciale lasfittingen of iets anders eenvoudig en snel. Heeft u behoefte aan andere fittingen? Hellebeuk biedt een ruim assortiment met daarin ook diverse soorten persfittingen, zoals overschuiffittingen, T-vormige fittingen en nog veel meer. Dit familiebedrijf is opgestart in 1963 en heeft hierdoor jarenlange ervaring. Weet u niet welke fitting u wilt bestellen? Neem contact op met Hellebeuk voor persoonlijk advies.