Goede belijning en onderhoud van tennisbanen zijn onmisbaar

Om ervoor te zorgen dat er op een eerlijke en goede manier gespeeld wordt, is de juiste belijning erg belangrijk. Net als het onderhoud van tennisbanen is belijning ook onmisbaar. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Onderhoud laten uitvoeren voor uw poreuze hardcourt tennisbanen? Uw tennisbaan regelmatig laten onderhouden is van groot belang voor de levensduur van uw baan. Het continue aanleggen van een nieuwe tennisbaan is hierdoor niet nodig. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Voor het aanleggen van een tennisbaan bij u thuis of bij de tennisvereniging in de buurt bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf. Het bedrijf dat verschillende mogelijkheden biedt voor het aanleggen van uw tennisbaan is Ton de Rooij Tennis. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Complete zalen laten aanleggen voor tennistoernooien? Dit is mogelijk! Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.