Wat zijn de risico’s van alcoholgebruik?

Jammer genoeg is het vaak zo dat alle lekkere dingen slecht of ongezond zijn voor je lichaam. Helaas is dit met alcohol ook zo. Wie af en toe een glaasje drinkt hoeft zich niet meteen te zorgen te maken. Dan krijgt je lichaam voldoende tijd om te herstellen en om de alcohol af te breken. Wie echter regelmatig te vaak drinkt, kan maar beter beginnen opletten. De lijst van risico’s bij alcoholgebruik is immers zeer lang. Zowel psychologisch als lichamelijk kan alcohol voor serieus wat ellende zorgen gaande van wat hoofdpijn en migraine, tot agressief gedrag tot leverschade. Het hoeft niet altijd rechtstreeks door alcohol te komen, het kan ook bestaande aandoeningen verergeren. Ook voor je sociale leven is vaak drinken een no–go.

Leverbeschadiging

De lever zorgt voor het alcohol afbreken in je lichaam. Maar laat nu net de lever ook het orgaan zijn dat de meeste schade kan ondervinden van het drinken. Leververvetting, alcoholhepatitis of levercirrose zijn allemaal aandoeningen die alcohol te weeg kunnen brengen. Alcohol afbreken gaat al heel traag. Hoe lang duurt het voordat alcohol uit je lichaam is? Wel, je lever heeft ongeveer 1,5 uur nodig om 1 glas wijn of bier uit je lichaam te krijgen. Als je dus 10 glazen drinkt, doet je lichaam hier meer dan een hele dag over. Hoe vaker je dus drinkt, hoe moeilijker je lever het zal hebben om de alcohol nog afgebroken te krijgen.

Anti kater tips en trics

Hoe lang duurt het voordat alcohol uit je lichaam is, is 1 vraag maar een andere vraag is: zijn er ook tips om met een kater om te gaan? Gelukkig is het antwoord op deze vraag: ja er zijn tips en trics om de dag na een kater goed door te komen. Heb je immers nog een afspraak gepland staan of moet je echt nog dringend ergens naartoe? Dan kan je maar beter deze tips even doornemen. Heb je de kater al zien aankomen en heb je daardoor je afspraak gelukkig niet meteen in de ochtend gepland? Maak hier dan gebruik van en doe nog een extra dutje. Slaap heelt immers alle wonden. Hierdoor wordt je energiepeil weer opgekrikt en zal je meteen het verschil voelen als je terug wakker wordt.

 

Probeer Premulon

Nog iets dat zeker het proberen waard is, is premulon. De anti katerpil die je in huis moet hebben als jij fan bent van een nachtje stevig doorgaan, maar minder fan bent van de beruchte kater achteraf. Premulon zal je kater aanzienlijk milder maken en sneller doen voorbij gaan. Klinkt ideaal toch? Neem deze met de bloedzuiverende stof Asparagine 4-6 keer in op 24 uur tijd om een wereld van verschil te voelen.

Lebestiaire

Borstvergroten ervoor en erna

Alle vrouwen hebben wel borsten in alle soorten, maten en vormen, maar hoe is de werking hier nou eigenlijk van? Na de eisprong zorgt er een hormoon genaamd hormoon progesteron voor een toename van klierweefsel in de borsten. Dit heeft tot gevolg dat er meer bloed naar de borsten gaat ter voorbereiding op een eventuele zwangerschap. Dit kan pijnloos zijn maar in sommige gevallen zorgt het voor pijnlijke borsten tijdens de menstruatie of zwangerschap. Een verschrikkelijke ziekte die kan voorkomen in de borsten is borstkanker. Er groeit dan een kwaadaardige tumor in de borst. Het is de meest voorkomende aandoeningen bij vrouwen , maar het komt ook voor bij de mannen. Het wordt ook wel de ziekte van Paget genoemd. Andere aandoeningen die voor kunnen komen zijn gevoelige borsten, borstontstekingen, tepelkloven, ingetrokken tepels en gezwollen borsten tijdens de zwangerschap. Mocht je ontevreden zijn over de grootte van je borsten kun je ook je borsten vergroten. Het borstvergroten gebeurd onder algehele narcose, dus merk je hier weinig van. Het grote voordeel is dat voordat je onder narcose wordt gebracht je nog kleine borsten hebt en nadat je wakker wordt grotere borsten. Er zijn veel gespecialiseerde klinieken in Nederland waar je zo’n behandeling zou kunnen laten uitvoeren. De prijzen verschillen heel erg qua kliniek maar een borstvergroting actie ligt meestal om de hoek. Het is één van de meest uitgevoerde behandelingen waar de cliënttevredenheid erg hoog ligt. De borsten karakteriseren uiteindelijk toch het uiterlijk van de vrouw. De keuze om een borstvergroting te nemen kan er dus voor zorgen dat er een verbetering komt van het kwaliteit van leven. De borsten krijgen dan een stevigere en mooiere vorm dan dat ze waren. De technologie maakt het tegenwoordig zo mogelijk dat je haast niet meer kan zijn wanneer er een borstvergroting heeft plaatsgevonden of niet. De borsten voelen natuurlijk aan en zien er vrijwel uit als de natuurlijke borsten.

http://faceland.nl/
Lebestiaire

Onbedoeld zwanger? Bloemenhove helpt

Zwanger raken zonder dat dit de bedoeling is kan iedereen overkomen. Voor de meeste vrouwen is dit een stressvolle ervaring, waar veel emoties en onzekerheid bij komen kijken. U weet misschien niet aan wie u uw verhaal kwijt kunt of bij wie u advies kunt vragen, omdat u bang bent voor onbegrip vanuit de omgeving. Om vrouwen die ongewenst zwanger zijn de steun te bieden die ze nodig hebben, is in 1971 de Bloemenhove kliniek opgericht. U kunt bij ons terecht om de zwangerschap af te laten breken en wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook al woont u buiten Nederland, bent u welkom in de kliniek. Meer informatie over abortus Nederland

Deskundige medewerkers

In onze abortus kliniek werken ervaren en deskundige medwerkers. Zij zorgen ervoor dat u zich begrepen en op uw gemak voelt. Ze zullen nooit een oordeel vellen, en begrijpen de situatie waar u in zit volledig. In onze kliniek kunt u terecht voor een abortus zonder dat u hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig heeft. Wij gaan discreet om met uw informatie en behandelen alles vertrouwelijk.

Behandeling

In Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor een abortus tot 22 weken zwangerschap. De methoden die gebruikt worden zijn verschillend. Dit hangt af van de duur van de zwangerschap. U bent in ieder geval nooit langer dan een dag bij ons in de kliniek. U kunt dezelfde dag weer naar huis. Tijdens uw verblijf doen we er alles aan om u zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Drie weken na de behandeling heeft u een vervolgafspraak voor nacontrole. Mocht u moeite ondervinden met de emotionele verwerking van de zwangerschapsafbreking, dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste hulp. Neem direct contact met ons op, zodat wij voor u klaar kunnen staan.

http://www.bloemenhove.nl/

Kenmerken laag libido

Kenmerken laag libido – Er zijn een hoop kenmerken voor een laag libido. Mede daardoor zijn kenmerken laag libido lastig vast te stellen. Wij gaan ons onderstaand eens verdiepen in alle mogelijkheden en natuurlijk in het brede assortimenten oplossingen om het lage libido kwijt te raken.

 

Waardoor ontstaat een laag libido

Een laag libido komt echt niet uit de lucht gevallen. Het is een proces wat al langer gaande is. Over het algemeen kun je wel zeggen dat een gezond persoon een relatief goed libido heeft en een ongezond persoon dus niet. Toch ligt het genuanceerder.

 

Wat zijn de nadelen van een te laag libido

– je zult zeker op het gebied van de liefde minder goed presteren.
– Je ervaart mogelijk relatie problemen en spanningen die bijna vanuit het niet op kunnen komen zetten.
– Ook is je situatie op het werk en mogelijk binnen je vrienden groep niet meer zoals die ooit was.
– Het drukke gezinsleven is iets waar je voor je eigen gevoel mogelijk overspannen door raakt. Je zondert je daarom steeds meer af.
– Je gaat mogelijk steeds meer 18+ filmpjes online bekijken en denkt dat je hier gelukkiger door wordt.

 

Wat zijn de kenmerken van een laag libido

– ongelukkig, gestrest, overspannen, slechte prestaties in bed, relatie problemen

Hoe kan ik mijn lage libido binnen enkele weken verbeteren?

Het van van belang om alles wat spanningen en stres veroorzaakt uit te spreken of zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat het liefdesleven vaak het lastigste is adviseren wij om via testosteron booster een hulpmiddel in de vorm van een voedingssupplementen om het libido en testosteron te verhogen te bestellen. Hierdoor kun je opeens heel eenvoudig weer de liefde bedrijven met je partner. Ideaal Libido verhogen.

 

Kenmerken laag libido

 

http://www.libidoplaza.nl
Lebestiaire

Voedingssupplementen, online bestellen?

Wat een steeds vaker voorkomt de afgelopen jaren is dat mensen gebruik maken van voedingssupplementen die de gezondheid bevorderen. Voedingssupplementen zorgen ervoor dat jij fitter en gezonder bent lichamelijk, maar ook op mentaal vlak ben je een stuk frisser dan gewoonlijk. Je voelt gezonder en dat is natuurlijk van groot belang. Er bestaan heel veel verschillende soorten voedingssupplementen, waardoor je (te) veel keus hebt en moeilijk kan zijn wat je nou precies moet bestellen. Gelukkig zijn er genoeg producenten van voedingssupplementen die de keuzes makkelijker kunnen maken en ons graag willen voorzien van een gezonder en fitter leven. Voedingssupplementen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest en je kan via een website die voedingssupplementen verkoopt deze producten bestellen. Lekker van uit huis bestellen en rustig de tijd nemen om de online web shop goed te verkennen. Daarnaast is er ook heel veel informatie te vinden over de verschillende producten op de websites om jouw keuze makkelijker te maken en te bestellen wat je nou eigenlijk precies wilt en nodig hebt voor een gezonder leven.

Het gebruiken van voedingssupplementen is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en heeft ook heel veel voordelen voor de gezondheid. Het gebruik van supplementen kan de gezondheid goed stimuleren en ook als je wat ongezonder bent gaan leven is het een oplossing om supplementen aan te schaffen. Met supplementen is het mogelijk om de gezondheid te bevorderen als deze wat schade heeft opgelopen door een ongezonde levensstijl. Er zijn ook supplementen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit worden natuurlijke supplementen genoemd en worden op natuurlijke basis ontwikkelt met natuurlijke ingrediënten, wat een veel sterkere, betere werking heeft in het lichaam. Supplementen hebben een erg goede werking op lichaam en geest en geven je net dat beetje extra wat je nodig hebt. Voedingssupplementen kunnen sommige elementen die je nodig hebt helemaal vervangen en aanvullen. Denk hierbij aan vitamines en mineralen die van groot belang zijn voor je gezondheid. Voedingssupplementen zijn veel te verkrijgen, maar kies de juiste uit!

http://www.oligo-pharma.nl
Lebestiaire

Beauty advies

Iedereen wilt er goed uitzien dat is nou eenmaal een gegeven, in Nederland valt dit nog enigszins mee als je dit vergelijkt met de inwoners van bijvoorbeeld Italië. Voornamelijk vrouwen willen er de hele dag door goed uitzien, mensen moeten mannen ook niet onderschatten want deze worden ook steeds meer ijdel in vergelijking met vroeger.

In de beauty en welness branche is valt dan ook steeds meer geld te verdienen, denk aan de vele beauty maar ook kleding experts. Veel mensen volgen toch het advies op van deze experts. Omtrent het scheren van je haren zijn er de laatste jaren een aantal verschuivingen plaatsgevonden. Vroeger werd er altijd beweerd dat scheren er mede voor zorgde dat haren juist extra snel en in grotere hoeveelheid terug komt. De laatste jaren wordt er juist beweerd dat scheren goed is voor je huid en dat zit er voor zorgt dat je huid er langer jong uit komt te zien. Zeg nou eerlijk, we willen er toch allemaal als een jonge god uitzien? Je hoeft hier niet een specifieke behandeling voor te ondergaan, door gezond te leven en gebruik te maken van een aantal handige trucjes kan je er voor zorgen dat je huid er jong uit komt te zien en tevens jong blijft op de langere termijn. Om het scheren te stimuleren spelen grote bedrijven hier slim op in door producten aan te bieden en op de markt te zetten die hierop in spelen. De vraag blijft natuurlijk altijd zal dit een aantrekkelijke markt worden of toch niet? Hier is maar op één manier achter te komen en dat is door het een en ander te gaan proberen in die markt. Het is enigszins wel jammer dat er geen haren groeien op het voorhoofd van de mens omdat naar fronsrimpel verwijderen toch veel vraag is. Botox Rotterdam is een geschikte bestemming om een behandeling te ondergaan.

 

 

 

http://injectableklinieken.nl/nl/
Lebestiaire

Vegetariërs

In Nederland is ongeveer vijf procent van de bevolking vegetariër. Dit is best een vrij fors gedeelte nog van de bevolking maar in landen waar religie een grotere rol speelt is dit percentage nog veel hoger. De meeste mensen in Nederland kiezen ervoor om vegetariër te worden op basis van ethische en morele overtuigingen. Hoewel er nog wel verschillen bestaan in de eetpatronen van vegetariërs  eten de meeste vegetariërs per definitie geen vlees en vis.

Mensen zijn dus vegetariër op basis van religieuze overtuigingen of vanwege het feit dat ze vanwege het dierenleed geen dierlijke producten eten. Dit zijn stuk voor stuk overtuigingen die respect verdienen maar omdat dierlijke producten wel vol vitamines zitten kunnen vegetariërs  gezondheidsproblemen krijgen. Het meest voorkomende probleem is dat er een vitamine b12 tekort ontstaat. Hier komen mensen pas vaak laat achter want de klachten zijn pas tot een laat stadium vrij onschuldig. Dit maakt het ook zo gevaarlijk want hoe langer het duurt voordat je erachter komt dat je te kampen hebt met een vitamine b12 tekort des te langer duurt het herstel.

Als een persoon te maken krijgt met een of meerdere van de onderstaande klachten dan is de kans aanwezig dat iemand een vitamine b12 tekort heeft. Dit zijn de symptomen van een vitamine b12 tekort: geheugenverlies, vermoeidheid, misselijkheid, darmklachten, spierpijn, tintelingen in de vingers, benauwdheid en hoofdpijn. Vegetariërs moeten er daarom voor zorgen dat ze op andere manier dan het eten van dierlijke producten de benodigde vitamines binnenkrijgen. De juiste voedingssupplementen bieden hiervoor de oplossing. Je hoeft hiervoor niet meer naar de drogisterij of apotheek maar je kunt ook naar een webwinkel zoals  topvitamins.nl. Bij deze webwinkel kunt u op een makkelijke, veilige en goedkope manier al uw vitamines bestellen. Bent u vegetariër twijfel dan niet en ga snel naar deze handige website!

http://www.topvitamins.nl/