Lebestiaire

Geef een origineel cadeau door een cadeaukaart te laten maken

Het vinden van een leuk cadeau voor uw klanten kan een lastige klus zijn. U wilt uw eigen onderneming er uiteraard mee promoten. Maar uw klant of consument moet er ook wat aan hebben. Dat is precies waarom u een cadeaukaart of giftcard laat maken. Hiermee breidt u eenvoudig uw assortiment uit of genereert meer traffic naar uw winkel of webshop. En dat is uiteindelijk natuurlijk wat u wilt. Maar waar bestelt u een giftcard met een persoonlijke touch? Daarvoor gaat u naar GivaCard. Deze online webshop is door midden- en kleinbedrijf geïnspireerd voor het ontwikkelen van een cadeaukaart. Schakel ze in voor een origineel relatiegeschenk of een prachtig product voor in uw winkel.

Een cadeaukaart laten maken met uw eigen look en feel

Steeds meer mensen doen mee aan de trend van het geven van een cadeaukaart als geschenk. Dit gebeurt naast op verjaardagen steeds meer bij bedrijven. Daarom is het als ondernemer een goed idee om uw eigen giftcard te ontwikkelen. Hiervoor schakelt u de expertise van GivaCard in. Dit bedrijf is al jaren bezig met het ontwikkelen van de mooiste geschenken in de vorm van een giftcard. Kies hierbij voor de speciaal ontwikkelde Gift in a BOX. Bij dit concept levert GivaCard naast de cadeaukaart die u laat maken, ook het systeem, de verpakkingen en de reportages. Bovendien krijgt u alle benodigdheden om het gebruik van uw geschenk op rolletjes te laten lopen.

Dit zijn de voordelen van een cadeaukaart laten maken

Kies voor een origineel relatiegeschenk met een cadeaukaart die u laat maken voor uw onderneming. Bij GivaCard ontwerp u een cadeaubon met de look en feel van uw bedrijf. Naast een originele uitbreiding van uw assortiment heeft u ook een aantal andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een verhoging van uw omzet en winst. Bovendien is de cadeaukaart eenvoudig te gebruiken voor retourgoederen. U voorziet uw consumenten van meer gebruiksgemak. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Het is mogelijk om een proefabonnement te starten waarbij u de voordelen zelf ervaart. Uiteindelijk bepaalt u zelf of het laten maken van een cadeaukaart iets is wat bij u en uw onderneming past.