Heerlijke frietjes van deze frituur aan huis

Soms hoeft eten geen culinair hoogstandje te zijn om goed te zijn. Met frietjes en lekkere frituursnacks, slaat u de bal nooit mis. Wilt u uw gasten, familie en/of vrienden tijdens een feestje of samenkomst verwennen met deze Belgische trots? Dan kunt u bij Friet & Co een mobiele frituur inhuren die bij u aan huis komt. Reeds 15 jaar rijden de frituurwagens van deze expert rond in heel België en Nederland. Zij zorgden dan ook al op honderden festivals voor een geslaagde frituurbelevenis. Als u deze mobiele frituur inschakelt, bakt het vakkundige en enthousiaste personeel twee uur lang à volonté heerlijke frietjes en snacks waar u ten volste van kunt genieten. Alle buikjes worden gevuld met iets dat iedereen wel smaakt en u hoeft zelf geen uren in de keuken te staan. Van een echte win-winsituatie gesproken!

Smullen maar!

Deze frituur aan huis weet van aanpakken. Keer op keer zorgen zij voor perfect artisanaal gebakken frietjes. U geniet van een vlotte en professionele bediening en een zeer correcte prijskwaliteitverhouding. Zowel particulieren als professionelen kunnen beroep doen op deze professional. Van familie- of verjaardagsfeestjes tot grote personeelsevents; u bent bij deze specialist aan het juiste adres voor dagverse frietjes op locatie. Met deze frituur aan huis eet u frietjes in stijl.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Bent u van plan om deze mobiele frituur aan huis te reserveren voor tijdens uw volgende speciale gelegenheid, zoals een verjaardagsfeestje? Neem dan gerust telefonisch contact op met de enthousiaste medewerkers van Friet & Co of vul het contactformulier in en vraag naar de verschillende mogelijkheden die deze frituur aan huis aanbiedt. Heeft u verder nog specifieke vragen of opmerkingen over deze mobiele frituur? De medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! Het is wel sterk aangeraden om tijdig een frietwagen te reserveren, aangezien dit een populair concept is. Wie weet smult u binnenkort samen met uw gasten van heerlijke frietjes en frituursnacks van deze frietjesspecialist!

Lebestiaire

Tequila online bestellen bij een HoReCa groothandel

Fles tequila

Een fles tequila bevat alcohol. Deze drank komt van origine uit Mexico en wordt gemaakt van Agave tequilana. Tequila wordt in het gebied rond Santiago de Tequila gemaakt. Tequila is de naam van een bepaalde soort mescal. Mescal is een verzamelnaam voor de alcoholische dranken die uit het sap van de Agave tequilana wordt gedistilleerd. Tequila moet als drank voor minstens uit 51% agavesap bestaan. De rest van een fles tequila bestaat meestal uit suikerriet. Tequila van hoge kwaliteit wordt meestal van zelfs 100% agavesap gemaakt.

Soorten tequila

Zoals bij vele alcoholische dranken zijn er van een fles tequila ook verschillende soorten. Tequila bestaat uit vijf verschillende typen. Dit zijn plata, blanca, reposado, añejo en extra añejo.

Deze soorten verschillen vooral van elkaar in opzichte van het rijpingsproces. Het rijpingsproces bepaalt namelijk de kleur van de drank. Echter kan er soms ook karamel toegevoegd worden als kleurstof. Dit zorgt er voor dat er een donkere kleur aan de drank komt en het zo de indruk wekt bij mensen dat het een langgerijpte drank is.

Plata heeft vooral een doorzichtige kleur. Blanca maakt verschil met anderen doordat hij tot drie maanden is gerijpt. Voor reposado geldt dat deze iets langer is gerijpt. Namelijk drie maanden tot een jaar. Añejo is nog langer gerijpt. Het is namelijk langer dan een jaar gerijpt. Het is een logisch vervolg als je aankomt bij de extra añejo. Extra betekent meer, wat dus ook inhoud dat extra añejo langer gerijpt is. Namelijk minimaal drie jaar. Verder zit er nog verschil in de kleuren van de typen tequila. Añejos zijn vooral vrij donker van kleur. In tegenstelling tot añejos zijn reposados iets helderder.

Bestellen van een fles tequila

Een fles tequila is natuurlijk heerlijk om te drinken op een feest. Als u thuis ook eens bij een normale gelegenheid wilt genieten van een glas tequila, is dit zeker mogelijk. Het is handig om dan een fles tequila op het online web te bestellen. Dit is een erg makkelijke manier om een goed overzicht van verschillende soorten tequila te krijgen. Daarnaast is het vaak veel goedkoper om een fles tequila op het online web te bestellen, dan in de winkel te kopen. Dit is natuurlijk voordeliger voor u en u heeft er het gemak van dat u niet naar de supermarkt of slijterij hoeft te gaan. Dit is natuurlijk fijn want zo kunt u uw werkzaamheden thuis zo snel mogelijk weer voortzetten.

https://www.horecagoedkoop.nl/