Een vaste en professionele aanpak voor uw SAP BO Migratie traject

Het ingaan van een SAP BO Migratie traject brengt bepaalde verwachtingen met zich mee. Daarom is het handig om te weten wat u kunt verwachten tijdens zo’n traject. Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.

Altijd op de hoogte van de staat van uw SAP BO Migratie traject

Een vakkundig en ervaren bedrijf helpt u graag, wanneer u over wilt gaan op SAP BO Migratie. Golden Query is gespecialiseerd in SAP BO migratie trajecten. Een groot voordeel wanneer u dit bedrijf inschakelt, is dat u heldere communicatie ervaart. Gedurende het gehele SAP BO Migratie traject, houdt de specialist u op de hoogte van de huidige staat. U bent er altijd van op de hoogte hoe de migratie loopt vergeleken met de planning en of de planning eventueel moet worden bijgesteld. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan én draait uw nieuwe SAP BO omgeving al binnen korte tijd.

Is SAP BO Migratie iets voor u? Laat u adviseren door de specialist

Heeft u ooit gekeken naar de voordelen die een SAP BO Migratie traject met zich meebrengen? U werkt efficiënter en eenvoudiger, doordat u een duidelijk overzicht van uw data heeft. Dat is echter nog maar een van de vele voordelen die u ervaart wanneer u kiest voor SAP BO Migratie. Een specialist op dit gebied, Golden Query, vertelt u vaak alles over de voordelen die SAP BO Migratie biedt voor uw persoonlijke situatie. Twijfelt u of SAP BO Migratie iets voor u is? Of wilt u graag meer weten over het nieuwe dashboard en de mogelijkheden die het met zich meebrengt? Neem gerust contact op met de specialist voor een antwoord op al uw vragen.