Een kortingsarrangement als u een bedrijfsautoverzekering afsluit

U bent van plan om uw bedrijfsauto te laten verzekeren, maar u wilt wel profiteren van unieke extra’s. Dan doet u er goed aan om een verzekering bij Poliscounter af te sluiten. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

Uw werknemers bezoeken een aantal keer per jaar een congres. De medewerkers van de sales afdeling moeten regelmatig naar klanten. Of de medewerkers hebben een auto van de zaak. U wilt dat zij allen veilig de weg op gaan. Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Specialist biedt hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

U overweegt om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. U heeft een eis en dat is dat uw niet teveel wilt betalen voor uw premie. Maar hoe vindt u nu een polis tegen een scherpe premie? Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval benadert u Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?