Lebestiaire
Image default
Fotografie

Een immo fotograaf voor knappe prachtige vastgoedfoto’s

Ben je van plan een huis, appartement of ander pand te koop of te huur te zetten? Dan Laat je best foto’s trekken door een professionele immo fotograaf. Herman Desmet is zo’n fotograaf die wij graag aanraden. Met vele jaren ervaring en een uitstekend toestel én oog trekt hij foto’s van het pand dat jij wilt verhuren of verkopen. Foto’s die door een immo fotograaf getrokken zijn lokken meer potentiële huurders of kopers. Zo zorgen ze ervoor dat jij je pand voor een hogere prijs kunt verkopen of verhuren. Deze fotograaf leent zijn goed oog ook uit om jou te helpen bij de interieurstyling van je woning. En met zijn drone maakt hij luchtbeelden, die de verkoop of verhuur van je pand weer een extra boost kunnen geven.

Bedrijfsvideo’s om duimen en vingers bij af te lekken

Naast foto’s kan deze immo fotograaf ook video’s maken, zoals een 360° rondleiding doorheen jouw pand. Maar daar stopt het niet: deze uitstekende videograaf maakt ook graag knappe bedrijfsvideo’s, productvideo’s of zelfs een aftermovie van jouw evenement. Dit alles doet hij vliegensvlug: 48 uur na de shoot krijg je je tot in de puntjes afgewerkte montage al op gestuurd. Die kan je dan gebruiken ter promotie van jouw bedrijf. Deel de video op je website of via sociale media en zie de klanten toestromen! Een deel van de beelden kunnen wederom opgenomen worden met de drone, die extra spektakelwaarde toevoegt aan jouw promovideo, bedrijfsvideo of aftermovie.

Bij deze beeldenmaker krijg je enkel topkwaliteit

Voor een frisse, snedig gemonteerde video om jouw bedrijf in de kijker te zetten en foto’s die de verkoop of verhuur van je pand een boost geven, zit je bij Herman Desmet op de juiste plaats. Deze immo fotograaf en videograaf werkt met een strakke deadline een product af van topkwaliteit. Met zijn stiptheid en hoge afwerkingsgraad stelt hij nooit teleur.