De meest innovatieve mogelijkheden voor uw flightcase of waterdichte koffer op maat

De technologie blijft maar groeien, zo ook op het gebied van koffers. Wilt u LED verlichting in uw koffer? Of gaat uw voorkeur uit naar een flightcase met gps? Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden als u naar de specialist gaat voor een flightcase die voldoet aan uw wensen. Biometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

Wist u dat de kofferspecialist zelf hun koffers produceert? Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit heeft. Daarnaast is het zelfs mogelijk om het interieur van de koffer op maat te laten maken. Wat zijn uw wensen of voorkeuren voor uw koffer? U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Wilt u een waterdichte koffer op maat laten ontwerpen? Of kiest u voor een flightcase met LED verlichting? Er zijn vele mogelijkheden als u naar een professionele en ervaren kofferfabrikant in Den Haag gaat. Hier vindt u een ruim aanbod, dat geschikt is voor iedere branche. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.