Creëer betere kansen voor jezelf met een training gesprekstechnieken

Welke baan je krijgt en welke kant je carrière op gaat is voor een groot deel afhankelijk van effectieve communicatie, oftewel hoe breng jij over dat jij de geschikte kandidaat bent? Dit is een plek om geïnspireerd te worden, waar je jouw persoonlijke aandacht optimaal kan ontwikkelen en waar je verbonden wordt met anderen. Volg een van de vele trainingen, verdeeld in categorieën, zoals persoonlijke effectiviteit, leiderschap en persoonlijke profilering. Van een training gesprekstechnieken tot aan een training zelfvertrouwen en van een training LinkedIn basis tot aan een training zakelijk netwerken. Kies uit tientallen trainingen van 1, 2 of 3 dagen.

Trainingen, zoals een training zelfvertrouwen, sinds 1989

Niemand kan jou je zelfvertrouwen afnemen. Je kunt het alleen weggeven. Dat is wat je leert op de training zelfvertrouwen bij Schoonderwoerd. Dit bedrijf organiseert namelijk al sinds 1989 trainingen, waardoor jaarlijks duizenden mensen persoonlijke ontwikkeling doormaken. En naast dat je voor verschillende persoonlijke ontwikkelingstrajecten kunt kiezen, biedt Schoonderwoerd ook incompany trainingen aan. Hierbij kun je denken aan workshops voor teams, teamscans en visie op teamontwikkeling. Natuurlijk is hiervoor maatwerk mogelijk, omdat het bedrijf met tientallen jaren ervaring als geen ander weet hoe gevarieerd bedrijfsstructuren zijn. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk ontwikkelingstraject of een incompany training, waar je werkt aan gesprekstechnieken en zelfvertrouwen? Neem in dat geval contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Een training zelfvertrouwen of gesprekstechnieken vinden met behulp van filters

Je wilt eigenlijk een training gaan volgen om te investeren in jezelf, maar je hebt geen fortuin om hier aan uit te geven. En dat hoeft ook niet! Jouw ideale training vind je met behulp van een aantal handige filterfuncties op de website van Schoonderwoerd. Selecteer eenvoudig op budget, tijdsduur en de categorie waarin je een training wenst te volgen. Wellicht kom je er hierdoor achter dat een training zelfvertrouwen of gesprekstechnieken nuttig voor jou is. Inschrijven? Dit doe je eenvoudig online. Klik op de gewenste training, bekijk de beschikbaarheid in een online overzicht en schrijf je in!