Lebestiaire

Koop jij je sieraden al online?

Op dit moment is er bijna geen product dat niet online kan worden gekocht. Naast de dagelijkse boodschappen en auto’s kunnen nu ook reizen online worden geboekt, dus een bezoek aan het reisbureau kan worden overgeslagen. Maar ook het online kopen van zilveren sieraden wordt steeds populairder.

Nergens is het assortiment sieraden zo groot als op het internet. Geen warenhuis of speciaalzaak kan tippen aan de collecties sieraden die online te vinden zijn. Horloges, oorbellen, armbanden of ringen kunnen uitstekend worden vergeleken op het internet, zodat uiteindelijk het beste sieraad besteld kan worden.

Het bestellen van een zilveren sieraden online betekent niet een lagere kwaliteit. Want ook deze sieraden moeten volgens de waarborgwet gekeurd worden. Wat betekent dat als je zilveren sieraden online koopt deze ook van echt zilver moeten zijn gemaakt en voorzien zijn van een keurmerk. Net als in een fysieke sieraden winkel heeft ook een klant die zijn sieraden online koopt het recht om zijn geld terug te vragen mocht het sieraad toch niet helemaal naar wens zijn. Maar door de grote keuze en de concrete beschrijvingen van de sieraden online wordt het recht op teruggave zelden uitgeoefend.

Een ander voordeel van zilveren sieraden online kopen is dat je niet verschillende sieraden winkels hoeft te bezoeken, maar dat je gewoon kan shoppen vanuit je eigen huis. Niet zelden moeten vele sieraden winkels bezocht worden voordat uiteindelijk het gewenste sieraad gevonden wordt.

Het kopen van zilveren sieraden online neemt vanwege de grote voordelen steeds meer toe in populariteit. De ruime keuze, de juiste kwaliteitsgaranties en de deur niet uit hoeven overtuigd steeds meer klanten om te kiezen voor het shoppen van sieraden online. Ook cadeaus voor je geliefde kun je op deze manier perfect inkopen, omdat zilveren sieraden populairder zijn dan ooit.

https://www.wereldsejuwelen.nl
Lebestiaire

Spotify Unlimited cadeau geven

Spotify abonnementen

 

Ben je het illegaal downloaden ook zo zat? Of moeten betalen voor elk nieuw nummer of album van je favoriete band? Dan ben je vast en zeker al wel bekend met Spotify. Sinds 2014 is het luisterlimiet er af voor gratis gebruikers en kan iedereen onbeperkt naar muziek luisteren. Echter is het grote nadeel voor gratis gebruikers dat de muziek constant wordt onderbroken door reclameadvertenties. Dit kan behoorlijk vervelend zijn als je ontspannen naar muziek zit te luisteren. Daarom biedt Spotify je ook een betaald abonnement aan, een Spotify Premium abonnement. Tot vorig jaar kon je ook nog Spotify Unlimited afsluiten, maar omdat hier weinig animo voor was in tegen stelling tot het andere abonnement kan die niet meer worden afgesloten. Bestaande gebruikers behouden wel hun abonnement. Op deze pagina lees je wat ieder abonnement precies in houdt. 

Spotify Unlimited

Het Spotify Unlimited abonnement kost €5,- per maand en het geeft je de gelegenheid om onbeperkt muziek te luisteren zonder onderbrekingen van reclames. Als je bezoek hebt en je wilt muziek op de achtergrond is dit een beter alternatief dan het gratis account met regelmatige reclame. 

Spotify Premium

Spotify Premium is het betaalde abonnement dat je af kunt sluiten voor €9,99 per maand. Hiermee kun je natuurlijk ook onbeperkt en reclamevrij muziek luisteren, plús je kan muziek afspelen op je smartphone of tablet en in offline modus. En als toefje op de taart kun je muziek luisteren in HD kwaliteit. Met dit abonnement kun je dus altijd muziek luisteren, waar je ook bent op de wereld in de beste kwaliteit.

Hoe kun je betalen voor Spotify?

Er zijn verschillende manieren om te betalen voor je abonnement. Namelijk met een creditcard of met een Spotify gift card. De gift card kun je zowel in de winkel als online kopen. Online betaal je via iDeal of Bitcoin. Na betaling krijg je direct een code toegestuurd die je kunt inwisselen op je Spotify account. Ten opzichte van de Spotify gift card kopen in de winkel heeft het online kopen de volgende voordelen: het kost je minder tijd en je hoeft de code niet over te schrijven maar enkel te kopiëren.

http://123spotifypremium.be/