Bouw een netwerk op en kies voor het bedrijfspand in Zevenaar

Als u een eigen onderneming heeft, is het belangrijk om erg actief te zijn, vooral in de eerste fase. Dit is belangrijk voor het opbouwen van een sterk en gedegen netwerk. Zo kunt u nieuwe zakelijke relaties opbouwen. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?

Dit bedrijfspand in Zevenaar heeft alle faciliteiten die u zoekt, en meer!

U bent al druk genoeg als ondernemer en u wilt niet gehinderd worden in uw dagelijks werkzaamheden. Daarom wilt u in een creatieve omgeving werken waar u efficiënt uw taken kunt uitvoeren. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U kiest voor een bedrijfspand met eigen parkeerplaats, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Dit bedrijfspand in Zevenaar is de perfecte locatie voor starters

Het is op het moment voor u nog niet mogelijk om een kantoorpand te huren. Dit komt omdat u onlangs een start-up bent begonnen. Daarnaast twijfelt u nog of het iets voor u is. Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.