Mechanical engineering vacatures.today

mechanical engineering vacatures.today

 Technisch gezien is werktuigbouwkunde de toepassing van de principes en probleemoplossende technieken van engineering, van ontwerp tot fabricage tot de markt voor elk object. Mechanische ingenieurs analyseren hun werk met behulp van de principes van beweging, energie en kracht – en zorgen ervoor dat ontwerpen veilig, efficiënt en betrouwbaar functioneren, en dat alles tegen concurrerende kosten. Mechanische ingenieurs maken het verschil. Dat komt omdat een loopbaan in de machinebouw draait om het creëren van technologieën om aan menselijke behoeften te voldoen. Vrijwel elk product of elke dienst in het moderne leven is waarschijnlijk op de een of andere manier door een mechanisch ingenieur aangeraakt om de mensheid te helpen. Dit omvat het oplossen van de problemen van vandaag en het creëren van toekomstige oplossingen op het gebied van gezondheidszorg, energie, transport, honger in de wereld, verkenning van de ruimte, klimaatverandering en meer. Geworteld zijn in vele uitdagingen en innovaties op vele gebieden, betekent dat een opleiding werktuigbouwkunde veelzijdig is. Om aan deze brede vraag te voldoen, kunnen werktuigbouwkundigen een onderdeel, een machine, een systeem of een proces ontwerpen. Dit varieert van macro tot micro, van de grootste systemen zoals auto’s en satellieten tot de kleinste componenten zoals sensoren en schakelaars. Alles wat moet worden vervaardigd – inderdaad, alles met bewegende onderdelen – heeft de expertise van een werktuigbouwkundig ingenieur nodig.

 

Zie Mechanical engineering op vacatures.today

 

https://vacatures.today/technical-jobs.html

2 simpele sourcing life hacks van sourcing goeroe Jan Tegze

recruitment agency

Jan Tegze, senior recruitment manager, ondernemer en auteur van “Full Stack Recruiter: The Modern Recruiter’s Guide” en “Full Stack Recruiter: New Secrets Revealed”, deelde 2 sourcing life-hacks op zijn blog die hij vaak gebruikt. Nou, we delen ze met jou!

Allemaal ingenieus is eenvoudig. Soms is het in plaats van lange zoekopdrachten sneller, gemakkelijker en efficiënter om meerdere kleine zoekopdrachten samen te stellen.

Jan’s favoriete zoekreeks is “intitle: index.of”

Deze zoekopdracht wordt gebruikt om sitemappen te vinden waarvan de inhoud kan worden bekeken. De string retourneert 24 en een half miljoen resultaten. Maar om de zoekopdracht effectief te laten zijn, moet u een paar extra trefwoorden toevoegen.

U kunt ook de inurl: operator gebruiken met verschillende trefwoorden:

U kunt de reikwijdte van de zoekopdracht uitbreiden of omgekeerd, deze nauwkeuriger targeten met synoniemen, bestandstypen of e-mailadressen:

  • intitle: index.of (inurl: CV OR inurl: CV OR inurl: “curriculum vitae”)
  • intitle: index.of inurl: (CV OF CV OF Bio OF Profiel OF “curriculum vitae”)
  • intitle: index.of (CV OF CV OF “curriculum vitae”) “@ gmail.com”

Probeer bedrijfsspecifieke domeinen aan uw zoekopdracht toe te voegen met behulp van de site-operator:

site: ibm.com intitle: index.of

En zo’n verzoek is alleen gericht op Duitse domeinen:

site: de intitle: index.of

Met behulp van zoekopdrachten als deze kan veel interessante informatie worden gevonden:

  • intitle: index.of wachtwoord
  • intitle: index.of wachtwoorden
  • intitle: index.of secret

Geavanceerd zoeken op afbeelding.

Veel bedrijven voegen foto’s van hun werknemers toe aan de site. Maar soms zijn de afbeeldingen zo klein dat het onmogelijk is om ze te gebruiken voor het zoeken naar afbeeldingen.

Maar u kunt altijd door de sitecode bladeren, de originele afbeelding vinden en deze gebruiken.

Hoe je dat doet:

  • # 1.Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer “bekijk code”.
  • # 2. Wanneer u op de gewenste afbeelding klikt, wordt de code met het originele adres gemarkeerd.
  • # 3. Klik op de originele link en gebruik de vergrote afbeelding voor verdere Google-zoekopdrachten.

Vindazo

https://www.globalrecruitment.info/

Zaalmedewerker restaurant

Zaalmedewerker/ Verantwoordelijke

Functie

Restaurant Noordland ligt aan de rand van het centrum Hoogstraten in het noorden van Kempen. Een echte fijnproever geniet nog steeds graag van het paradijs. Wegens de overname zijn wij op zoek naar het kamerpersoneel / verantwoordelijke. Is gastronomie jouw passie, ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Aanbod

begin onmiddellijk

Marktcompensatie

Bespreekbaar op rustdagen

Jouw profiel

Gastvrouw met rijke culinaire ervaring en enthousiasme

Proactieve en flexibele communicatie

Nette uitstraling

Vermogen om verbinding te maken, nauw samen te werken met teams, zich aan te passen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit), zakelijke betekenis te hebben, een gevoel van nauwkeurigheid te hebben, focus op klanten en regels en overeenkomsten te volgen

Bereiding van sandwiches, brood … volgens het verwachte verkoopplan; bereiding van eenvoudige gerechten (salade, rauwkostschotels, kaasschotels, desserts …), wassen, verpakken en labelen van producten en bereidingen (productiedatum en houdbaarheid) in de koelkast, In de voorraadkast, …, betaling ontvangen, bestellingen aan de klant bezorgen en de klant informeren over de ingrediënten van het product (salade, sandwich, …) Accepteer de bestelling, toon producten en warme en koude gerechten op het aanrecht of de buffettafel, vul het buffet of de toonbank aan tijdens de service, ontvang de goederen en controleer de goederen, bewaar de goederen in de koude kamer of keuken en breng de bestelling over naar de klant (op Op borden, meeneemverpakkingen, op trays …), onderhoud van ruimtes, keukenapparatuur en apparatuur, bereiding of verwarming van sandwiches, hamburgers, … montage en afwerking

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/restaurant-buffet.html

Jobs Knokke

Jobs knokke

In een veranderende wereld zijn diversiteit en inclusie kernwaarden. Bij Carrefour hopen we mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden aan te trekken en te behouden, Iedereen heeft zijn eigen ervaring. We zijn ervan overtuigd dat dit onze klanten zal aantrekken en onze prestaties en innovatiekracht zal verbeteren.

Verantwoordelijkheidsgebied

Tussen 6.00 en 9.00 uur moet u zich voorbereiden op de komst van klanten en ervoor zorgen dat onze producten op een overtuigende en ordelijke manier in de schappen worden geplaatst. Je zorgt ervoor dat de prijs correct wordt weergegeven. Op deze manier kunnen onze klanten onze offertes en promoties goed begrijpen. Overdag praat u op een vriendelijke manier met onze klanten en helpt u hen indien mogelijk.

 
Soms spring je in onze andere afdelingen: droogvoer, groenten en fruit, zuivelproducten … Als je bij Carrefour in België gaat werken, word je lid van een team van 10.000  medewerkers in meer dan 800 winkels en hoofdkantoren. Carrefour Belgium is een van de grootste Belgische retailers, met verschillende winkelgroottes en concepten: Carrefour hypermarkt, Carrefour marketplace en Carrefour Express.

Ben jij een dynamische medewerker die wij zoeken in de Carrefour winkel? persoonlijke informatie Je hebt de eerste ervaring als verkoper, bij voorkeur op foodgebied. Je bent stipt en hecht veel waarde aan orde en netheid. Je bent klantgericht en servicegericht. Je bent bereid om te werken in een parttime en variabel schema van maandag tot en met vrijdag, zaterdag 6.00 uur tot 20.00 uur (vrijdag 21.00 uur) Carrefour is niet alleen klantgericht, maar zorgt ook voor haar medewerkers. Training, een goede werksfeer, teamwork en carrièremogelijkheden zijn erg belangrijk voor ons. Carrefour biedt u een contract voor bepaalde tijd, een competitief salaris, maaltijdcoupons en personeelskortingen.

  

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/commercieel-winkelbediende-knokke.html

CARREFOUR VACATURES

CARREFOUR VACATURES

 Wanneer je bij Carrefour Belgium gaat werken, word je lid van een team van ongeveer 10.000 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over meer dan 800 winkels en het hoofdkantoor.

Carrefour Belgium is een van de toonaangevende retailers in België met verschillende winkelgroottes en concepten: Carrefour Hypermarkets, Carrefour Market en Carrefour Express.

Over jouw
Ben jij de energieke Medewerker die wij zoeken voor de afdelingen in onze Carrefour winkels?

Verantwoordelijkheid
Tussen 06.00 uur en 09.00 uur bereid je de winkel voor op de komst van de klanten en zorg je ervoor dat onze producten op een aantrekkelijke, overzichtelijke manier in de rekken worden uitgestald. U zorgt voor een correcte weergave van de prijzen. Zo hebben onze klanten een mooi overzicht van ons aanbod en onze acties.

Overdag spreekt u op een vriendelijke manier met onze klanten en helpt u hen waar u kunt.

Af en toe spring je ook binnen bij onze andere afdelingen: droogvoer, groenten en fruit, zuivel …

Profiel
Je hebt een eerste ervaring als winkelbediende, bij voorkeur in de foodsector.
Je bent stipt en hecht veel waarde aan orde en netheid.
Je bent klantgericht en servicegericht.
Je bent bereid om te werken in een deeltijdse en variabele dienstregeling van maandag tot en met zaterdag tussen 06.00 uur en 20.00 uur (vrijdag 21.00 uur)
Carrefour is niet alleen klantgericht, maar zorgt ook voor de eigen medewerkers. Training, een fijne werksfeer, teamgeest en carrièremogelijkheden zijn belangrijk voor ons.

Carrefour biedt je een contract voor bepaalde tijd, een marktconform salaris, maaltijdcheques en personeelskorting.

In een veranderende wereld zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden – van alle leeftijden en met alle achtergronden,
elk met haar of zijn eigen ervaring. We zijn ervan overtuigd dat dit onze klanten zal aanspreken en onze resultaten en onze innovatiekracht zal versterken.

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/commercieel-winkelbediende-knokke.html

Juridisch medewerker

Juridisch medewerker

Functie

Je bent het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen en ondersteunt jouw collega’s bij diverse administratieve aspecten in juridische papieren ; je bent gehouden voor het goed management van diverse formaliteiten en doet de rekest van allerhande attesten en registraties. Bedrijfsprofiel:

Heb je een sterke drive, ben je cijfermatig en een sterk analytisch bezitting? dan bezitten wij de perfecte job voor jou!

Voor een koper van ons te kortrijk zijn wij op zoek naar een plezierig en gemotiveerd organisme om de functie van juridisch medewerker zo snel mogelijk in te volstorten.

Aanbod

Je komt terecht in een lekker handelsbedrijf met een inwonende conditionering.

Je krijgt een gevarieerde functie met tal van doorgroeimogelijkheden.

Volledig verbintenis met extra legale voordelen.

Erk. /rec. Vg 496/buo & w020 & b 00424-406-20130311 & b 00424-405-20130311

Jouw profiel

Je beschikt over een bachelor-diploma in een administratieve/juridische positie ; je bent leergierig, administratief en communicatief sterk en kan zowel in team als particulier werken ; je hebt een goede bekende van het frans en bekende van administratie en fiscaliteit zijn een pluspunt. Juridische papieren potverteren ( dagvaarding, onderhandse akte, huwelijkscontract,. . . ) regelingen potverteren, stappen ondernemen voor cliënten of organisaties bij overheids- en privé-instellingen, taken opslorpen m. B. T. Het administratief beheer ( programma, ( elektronische ) briefwisseling, facturatie, vergunningsaanvraag, … ), documentatie traceren, doorsturen of beheren

Professioneel ( gerichte ) bachelor ( pba )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/juridisch-medewerker.html

Horecamedewerker vacatures

Horecamedewerker

Accent select kerkdiensten oost-vlaanderen 9300 aalst

Functie

De functie van polyvalent medewerker is een functie met doorgroeimogelijkheden. Via inwonende opleidingen zou alle verscheidene zender worden aangeleerd. Aansluitend zal men de inwonende vorming krijgen tot crewtrainer. Om na verloop van tijd door te kunnen knallen tot shiftmanager. Hoofdtaken : het geleverd van een goede service naar de klanten toe klantvriendelijk instaan voor vorming en begeleiding ( crewtrainer ) hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven alle normen en procedures van het handelsbedrijf hoogachten aanbod het handelsbedrijf biedt een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden. Je kan werken in een dynamisch handelsbedrijf met een open werkomgeving waar drijfveer diversiteit en kwaliteit hand in hand gaan jouw profiel je bent/ hebt : klantvriendelijk bereid te werken in het weekeinde en ‘s avonds goede communicatie en baas kwaliteiten stressbestendig een teamplayer maar kan ook autonoom werken zin voor aansprakelijkheid leergierig betalingen ontvangen, de zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden, bestellingen geleverd bij klanten, de clixebnt informeren over de samenvoeging van de producten ( salades, belegde broodjes,. . . ) de bestelling absorberen, eenvoudige gerechten bereiding ( salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten,. . . ), bereidingen en producten emballeren en etiketteren ( fabricatie- en houdbaarheidsdata ) ze wegsluiten in de koelruimte, de voorraadmagazijn,. . . , de presentatie van producten en van warme en frigide gerechten in een balie of op een tapkast behandelen het tapkast of de balie in de loop van de engageren opnieuw aanvullende, de bereiden van belegde broodjes, brood,. . . Plannen volgens de verwachte verkoper, voedingsmiddelen toebereiden of warming-up belegde broodjes, hamburgers,. . . Samenstellen en afmaken, de bestelling aan de clixebnt aanbieden ( op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad,. . . ), de have ontvangen en controleren de have opslaan in een koelkamer of een voorraadmagazijn

Professioneel ( gerichte ) bachelor ( pba ), 3de graad generaal vormend secundair onderricht ( aso3 )

https://www.vindazo.be/keywords/horecamedewerker.html

Benaderd voor een nieuwe baan? Check eerst deze 4 dingen voordat je ‘ja’ zegt

 

Wanneer je een baan krijgt aangeboden, ben jij dan het type dan vraagt wanneer je beginnen kunt, of ben jij het type die eerst het fijne ervan wilt weten?

 

Men krijgt in de meeste gevallen stress van het zoeken naar een andere baan. Het nadeel hiervan is dat dit er voor kan zorgen dat je belangrijke details mist. Daarom is het belangrijk om kalm te blijven en eerst wat dingen uit te zoeken voordat je ‘ja’ zegt. Deze 4 dingen zijn belangrijk:

 

1. Personeelshandboek

2. Verwachtingen

3. Collega’s

4. Afspraken

 

Waarom deze zaken van belang zijn?

1. Personeelshandboek

Als je dit kunt verkrijgen, ben je de meeste al een stapje voor. Door het personeelshandboek door te spitten, leer je het bedrijf beter kennen en krijg je een idee waar je mee in zee gaat.

 

2. Verwachtingen

Het is altijd goed om exact te weten wat er van je wordt verwacht in jouw nieuwe potentiële functie. Als je hier achter kunt komen dan heb je in ieder geval helder hoe je bepaalde resultaten zal moeten behalen en of jouw werk-privéleven nog in balans zal blijven. 9 tot 5 mentaliteiten worden doorgaans niet gewaardeerd, maar het kan best zijn dat jij wel zo bent ingesteld.

 

3. Collega’s

Het is altijd goed om je potentiële toekomstige collega’s te ontmoeten zodat je een idee krijgt met wie je allemaal te maken zult hebben en met wie je moet gaan samenwerken. Heel normaal eigenlijk! Het kan vies tegenvallen als het bijvoorbeeld totaal niet jouw slag mensen zijn. Je zult er tenslotte uiteindelijk nog lang mee moeten samenwerken en dat kan een slechte ervaring worden als je niet met die mensen kan opschieten. Natuurlijk kun je dit niet direct zeggen, maar een eerste indruk kan al veel doen! 

4. Afspraken

Wees er zeker van dat je alles zwart op wit hebt wat betreft je nieuwe jobaanbod. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en heb je altijd iets om op terug te vallen, mocht er een miscommunicatie plaatsvinden. Er is niets vervelender dan problemen krijgen op je werk door onduidelijkheden.

Nog tips: ontslagbrief opstellen, motivatiebrief voorbeeld, voorbeeld cv

 

https://www.dergatsjev.be/search/label/HR
Lebestiaire

4 eenvoudige manieren om geld te verdienen online

1. E-mails lezen

Geld verdienen met e-mails lezen is waarschijnlijk de meest simpele manier van online geld verdienen. Je verdiend er geen maandsalaris mee, maar je kunt er zeker een aardig extra zakcentje mee verdienen!

Het werkt als volgt, je meldt je aan bij verschillende bedrijven die jou betalen voor het lezen van mails, deze mails bevatten reclame. Je hoeft vervolgens niets te doen met die reclame, het mailtje lezen is genoeg om te verdienen. Het bedrijf dat de mailtjes verstuurd verdiend namelijk zelf weer geld met deze reclame, en jij krijgt een deel van de opbrengst. De mailtjes die je ontvangt zijn gewoon mailtjes met reclame van vaak grote bedrijven zoals KLM, KPN, Dell, de Postcodeloterij, en nog vele andere bedrijven.

Bij de meer bedrijven je je aanmeld, de meer geld je natuurlijk verdiend. Het is eventjes wat aanmeldwerk maar zogauw je geld gaat verdienen zul je er zeker geen spijt van hebben! Per bedrijf krijg je ongeveer 1-2 mailtjes per dag. Hieronder een lijst van bedrijven die dit aanbieden, de grootste van Nederland is op dit moment Euroclix. Bij bijna alle bedrijven zijn er tussendoor ook andere acties om geld mee te verdienen, zoals het invullen van een enquete of het klikken op banners.

2. Spelletjes Spelen

Internet Spelletjes

Er is momenteel 1 heel groot bedrijf waarmee je erg veel geld kunt verdienen met het spelen van online spelletjes. Dit bedrijf, GameDuell, laat je kleine internet spelletjes spelen tegen andere mensen. Het is hier wel de bedoeling dat je zelf geld inzet, de winnaar van een spelletjes krijgt vervolgens het geld van de verliezer. Gameduell pakt van elk spelletje een klein deel van het gespeelde geld.

Als je goed bent in bijvoorbeeld Hartenjagen, Rummicup, Sudoku, 3D Biljarten, Darten, MahJong of andere internet spelletjes dan kun je hiermee geld verdienen terwijl je je favorite spelletjes speelt. Als je iets meer dan 50% van de spelletjes wint verdien je al geld!

Puzzelen

Houd je erg van puzzelen? Dan heb je geluk, er is namelijk een site waar je puzzels kunt oplossen voor geld. Je verdiend er maar een paar cent per puzzel mee dus het is alleen een aanrader als je ook houdt van puzzelen voor de lol.

3. Online Pokeren

Ben jij goed in pokeren? Dan is er de mogelijkheid om geld te verdienen door online te pokeren. Bedenk je wel dat pokeren een vorm van wedden blijft en dat je ook kunt verliezen.

Hieronder staat een lijst van betrouwbare websites waar je online kunt pokeren, registeren bij deze sites is gratis. Je kunt zelfs spelen met nepgeld dus je hoeft niet meteen risico’s te lopen en je kunt eerst je winkans inschatten. Je moet 18 jaar of ouder zijn voor deze sites.

4. Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is de Crème de la Crème onder het online geld verdienen op het internet. Er zijn mensen die hier duizenden tot tienduizenden euro’s per maand mee verdienen. Een paar honderd euro per maand verdienen is vrij makkelijk te realiseren. Het kost alleen wel verreweg de meeste tijd en je hebt een eigen website nodig. In het affiliate marketing stappenplan dat je hieronder vindt behandelen we alle stappen om te beginnen, dus ook het registreren van een eigen site.

Bij affiliate marketing kun je geld verdienen door het online promoten van producten of diensten van bedrijven. Je verdient dit geld door mensen via jouw site door te linken naar de site van het bedrijf dat je promoot. Voor elke keer dat dat bedrijf iets verkoopt aan de bezoeker die jij hebt gestuurd ontvang jij geld. Dit kan een vast bedrag per persoon die je stuurt zijn maar vaak is het een percentage van de winst die ze maken op de door jou gestuurde bezoeker.

Lebestiaire

Kun je op internet geld verdienen?

Vandaag de dag gaat een groeiende groep particulieren bezig met geld verdienen online. Online verdienen via het internet komt vaker voor, omdat er steeds meer manieren bijkomen. Middels online geld verdienen is er voor veel mensen een leuke aanvulling op hun huidige salaris. Maar mooier nog, er zijn ook mensen die miljonair werden door online geld verdienen. Via dit artikel vertellen we je meer over online een inkomen opbouwen en hoe je dit het beste aanpakt.

 

Focus op de mogelijkheden

Dat op het internet veel mogelijk is blijkt onder andere uit de dingen die we via het internet kunnen regelen. Zo kunnen we online relaties aangaan, werken, vrienden ontmoeten, vakanties boeken, onze mening uiten en nog talloze andere dingen regelen. De online wereld biedt een nieuwe omgeving aan veel mensen die ambities hebben, zoals schrijvers, zangers en acteurs. Maar waarom zou het internet dan niet te gebruiken zijn voor mensen die via het internet geld willen verdienen en een vermogen willen opbouwen? Intussen is het dat wel, want veel mensen houden zich bezig met geld verdienen op internet. Zij volgen vaste routes en leren van hun successen en fouten. Eén ding is belangrijk om te weten en dat is dat iedereen geld kan verdienen.

 

De start

Geld verdienen online begint altijd met een voorbereiding, maar ook met doorzetten en motivatie, want het mag niet bij wilde plannen blijven. Besef dus dat je geld via internet wil verdienen en dat je binnen korte tijd een leuk inkomen op heb gebouwd. Als dat besef er dan eenmaal is kun je gaan nadenken over dingen die je leuk vindt om te doen. Wat interesseert je en vind je ook nog eens leuk ? Grote kans dat je fanatieker bent als je iets gaat doen wat je fijn vindt. Je zult er immers veel tijd aan kwijt zijn en de ervaring van diverse ondernemers leert dat geld verdienen via het internet vooral heel leuk moet zijn.

 

Verder met nog meer geld verdienen

Zodra je weet wat je leuk vindt kun je verder op een manier alsof een plan voor een bedrijf schrijft. Wat ga je precies uitvoeren en hoe ga je daar munt uitslaan? Maar nog belangrijker: voor wie ga je het doen en bij wie ga je jezelf profileren? Het is aan te raden om naar mensen te zoeken voor wie jij een deskundige bent, die hen kan helpen. Ontwerp een website waarop je jezelf laat zien en geef aan wat klanten van jouw producten of diensten mogen en kunnen verwachten. Geef vervolgens een klein stukje van jezelf weg, zoals een gratis product, en trek daarmee mensen over de streep. Leer van alles wat los en vastzit, want doorzetten is het belangrijkste.

 

Slotsom

Er zijn talloze manieren waarop je geld kunt verdienen, maar van belang is dat je het doet aan de hand van iets leuks. Wanneer je plezier hebt ben je namelijk meer gemotiveerd en word je nog succesvoller. Ook is het goed om je plannen uit te schrijven en dit uit te schrijven, want zo heb je een eigen route die jou naar je doel leidt. Zorg dat je blijft leren, want veel mensen maken fouten en trekken daar hun conclusies uit. Blijf kijken naar wat je doet en streef er naar om altijd kwaliteit te leveren, want dat is wat klanten willen. Als je deze tips in acht neemt, is er een grote kans dat je succesvolt wordt met geld verdienen op internet.

http://internetmiljonairs.startpagina.nl